D R O N N I N G E N  K O N T O R S E N T E R 
 
Beskrivelse
 

Dronningen kontorsenter på Bygdøy ligger vakkert til ved sjøen.

Her var oppgaven å rehabilitere resepsjonsområdet som var tidsmessig utdatert og fungerte dårlig på grunn av rommets bruk og akustikke utfordringer. Alt ble revet ut, og frem kom det orginale terrazzoen som var fra byggets opprinnelse. I byggets konstruksjon er dragerene formet som en vakker stjerne i det runde rommet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mellom dragerene er himlingen kled med spesial plater. Dette for å fjerne lyd og lage en mer intim atmosfære i det over 100 kvm. store rommet.

Nytt inngangsparti i glass, malt og pusset opp trappeløp. Farger og materialer er tilpasset terrazzogulvets sjateringer, og eierens art deco kunst. Det ble speialtegnet disk og resepsjonsrom langs rommets yttervegger.