I dette huset bor familie med to ungdommer, og man ønsket et interiør som skulle fungere i forhold til alles behov. Husets hjerte for den matglade familien er kjøkkenet som ligger i første etasje. Her har man trukket møbleringen ut og etabler et ekstra rom under tak som blir benyttet i sommer månedene.

Huset har fått en god lun minimalistisk atmosfære med mye dagslys.

 

 

 

 

 

 

 

 

B O L I G  B Æ R U M
 
Beskrivelse
 

Huset er en del av en arkitekttegnet stor tomannsbolig fra 1969 som måtte totalrehabiliteres etter mange år som utleieobjekt. Her var utfordringen å få boligen til å bli mer eksklusiv ved bruk av gode materialer som heltregulv, naturstein, nye vinduer og endret planløsning. Her er en stor del av interiøret spesial designet av September; garderober, bad, bokhyller, knagger, benker, skap, i tillegg til utformingen av boligen for øvrig. I tillegg er det tegnet et nytt påbygg / inngangsparti, carport og ny plan for uteareal. 

 

 

 

 

 

 

Nye overflater og spesial tilpasset innredning
skaper en god flyt i planløsningen tilpasset familien

 

september interiørarkitektur og møbeldesign  

T 0047 93 46 03 43 / annekristine@september.as / © 2014  by september